Nice try maar niet met mij. De mail klinkt als volgt :
Onderwerp : Facebook Password Reset Confirmation NR.2546
Inhoud :
Hey rudi ,Because of the measures taken to provide safety to our clients, your password has been changed.You can find your new password in attached document.Thanks,The Facebook Team.
Er is ook nog een .zip bestand aangehecht.
Laat u niet vangen aan deze valse emails. Open evenmin het aangehechte bestand. Verwijder dergelijke emails onmiddellijk.
Onderstaande is de header van deze phishing email. Het is duidelijk dat die niet door facebook.com werd verstuurd maar wel door blowtorchj418@MyNot.comFrom - Wed Mar 17 22:40:08 2010X-Account-Key: account8X-UIDL: UID50238-1190977390X-Mozilla-Status: 0000X-Mozilla-Status2: 00000000X-Mozilla-Keys: Return-Path: ---------- ........Received: from BThomehub.home (host81-158-61-227.range81-158.btcentralplus.com [81.158.61.227]) by mailproxy1.rack66.net (Postfix) with ESMTP id 7EFA95607C for ; Wed, 17 Mar 2010 22:08:27 +0100 (CET)Received: from 81.158.61.227 by mxs2.tradenames.com; Wed, 17 Mar 2010 21:08:16 +0000From: "The Facebook Team" To: Subject: Facebook Password Reset Confirmation NR.2546Date: Wed, 17 Mar 2010 21:08:16 +0000Message-ID: <000d01cac615$f6296000$6400a8c0@blowtorchj418>MIME-Version: 1.0Content-Type: multipart/mixed; boundary="----=_NextPart_000_000E_01CAC615.F6296000"X-Priority: 3 (Normal)X-MSMail-Priority: NormalX-Mailer: Microsoft Outlook IMO, Build 9.0.2416 (9.0.2910.0)X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400Importance: NormalX-Antivirus: AVG for E-mail 9.0.791 [271.1.1/2752]